• Информацията, която въвеждате по време на процеса по резервиране е надеждно защитена. Всички детайли, касаещи персонални данни се предават в криптиран вид директно към резервационната система на БУТИК ХОТЕЛ "ИВА - ЕЛЕНА" и не се съхраняват в публичното Internet пространство. Ние гарантираме използването на тези данни единствено по предназначение с цел осигуряване на Вашата резервация.
 • Предлагаме различни пакетни програми, които включват различни набори от услуги и отстъпки. Деца, ненавършили 14 год. до деня на настаняване също ползват отстъпки от цените за възрастни. За да получите най-добрата цена е важно да прецизирате избора си на следващата стъпка!
 • Гарантирането на резервацията се обезпечава от депозит в размер на стойността за първата нощувка от престоя.
 • След получаването на гаранционния депозит ние ще Ви потвърдим резервацията на посочения от Вас e-mail. Хотелът си запазва правото да анулира без предизвестие Вашата резервация при неполучен превод до 1 ден преди датата на пристигане!
 • Гаранционният превод се отнася към следната банкова сметка:
  1. IBAN:BG58RZBB91551001916005
  2. BIC:RZBBBGSF
  3. БАНКА:Raifaizenbank
  4. Ref:
 • След приемането на заявката за резервация ще получите анулационен PIN код и линк за анулиране на посочения от Вас e-mail. При извършен превод и последваща анулация на резервацията от Ваша страна е необходимо да се свържете с администрацията на хотела за уточняване на детайлите по връщането му. Безплатно анулиране се приема до 1 ден преди деня на пристигане. При просрочено анулиране или при анулиране за оферти, отбелязани като невъзвръщаеми, хотелът си запазва правото да задържи гаранционния депозит.Данни за контакт: hotel_ie@abv.bg

Начало / Резервация