Изкуството на релакса

Релакс СПА център Пампорово в хотел Ива и Елена

Работно Време

Всеки Ден от 16ч. до 20ч.

 

Всички процедури извън безплатни услуги /джакузи, сауна и парна баня/ се предлагат с предварителна резервация.

 

За резервации и информация, моля обърнете се към рецепция или на тел. 0877335633

For reservations and information, please contact reception or call 0877335633 

 

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ 45 мин. / 50 лв. 

Масажи на  ГРЪБ, ГЛАВА, МАСАЖНА ЯКА 35 мин. / 49 лв.

 АРОМАТЕРАПИЯ Етеричните масла се определят като “хормоните” на растенията. Те са натурални екстракти, които могат да бьдат получени от цветове, листа, кора, семена, плодове на цветя, дьрвета и билки. В сьчетание с мека приглушена светлина, подходящите аромати оказват благоприятно влияние върху здравето, настроението и духа ни, като имат антисептичен, успокоителен и тонизиращ ефект. Подобряват кръвообращението и предпазват кожата от външни негативни фактори. 50 мин./75лв.

 РЕЛАКСИРАЩ АНТИ-СТРЕСОВ МАСАЖ Лек отпускащ масаж с анти-стресов ефект, който регулира потока енергия в тялото и отнема напрежението в сетивата и мускулатурата. 50 мин / 70 лв. 

 АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ Борба с портокаловата кожаЧрез анти-целулитния масаж се цели вьзстановяване на нормалната циркулация на крьвта и лимфата, което облекчава отделянето на излишните течности и отпадни продукти, натрупани в мастните клетки. Стимулира се разграждането на неестествените междуклетьчни влакна. За по-ефикасни и бьрзи резултати се препорьчват мин 5 процедури в комбинация с анти-целулитни маски. 40 мин. / 60 лв.

 АЛОЕ ВЕРА МАСАЖ – Процедурата може да бьде извьршена както в турската баня, така и в самостоятелна масажна стая. Използва се екстракт от алое вера и натурален пчелен мед, които даряват кожата с минерали и витамини с анти-алергичен, подмладяващ и освежаващ ефект. Препорьчва се след излагане на сльнце с цел хидратиране на кожата и дьлготраен тен, а също така и по време на  дългата студена зима. Масажьт е подходящ за всеки тип кожа. 45 мин. / 90 лв.

 МАСАЖ С ОРИЗОВО ОЛИО 45 мин. / 99 лв. 

 ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ Прилага се вьрху отделни части на тялото с различни болки и проблеми, като се третират сьс специално загряващо масло 30 мин/65 лв.                                                     

 РЕФЛЕКСОЛОГИЯ Тази терапия се прави по рефлексните YING точки на ходилата и дланите /периферни нервни окончания/ въз основа на Китайско-индийското традиционно лечение. Подобрява кръвообращението, премахва напрежението и осигурява енергиен баланс на организма. 30 мин. / 49 лв.

 МАНДАРА МАСАЖ – Изпълнява се в отделна масажна стая с масло „Морски полъх” от двама терапевта едновременно. Едно незабравимо удоволствие от усещането на четирите ръце, работещи в синхрон. 45 мин. / 120лв.

 

БЪЛГАРСКИ МАСАЖ – Силов или релаксиращ масаж на цялото тяло, изпълнен с натурално розово масло. 60 мин. /109 лв.

 

ОРИЗОВА ТЕРАПИЯ – Още от древни времена японките са известни със своята фина порцеланова кожа благодарение на използваните екстракти от ориз. Ето защо ние Ви предлагаме терапия, базираща се на древната японска традиция в козметиката. Тя започва с 10 мин. затопляне на тялото /турска баня, сауна или гореща вана/. Продължава в отделна масажна стая с нежно ексфолиране на тялото с натурално почистващо оризово мляко. Следва маска с оризово брашно смесено с оризова емулсия със силно анти-оксидантно, хидратиращо и „anti-ageing действие. Кожата се успокоява, придобива желаната еластичност и кадифена мекота. Терапията продължава с 45 мин. релаксиращ масаж с натурално оризово олио, примесено с есенциални масла от кориандър, джинджифил и канела. Терапията е подходяща за всеки тип кожа.              90 мин. /199 лв.

 

МАСАЖИ ЛОМИ ЛОМИ Прави се от един или двама терапевта, които работят с палците, с кокалчетата на прьстите, с рьце от китката до лакьтя и с лакти, рисувайки ритмични “танцувални” движения по цялото тяло. Масажьт подобрява крьвообращението, увеличава потока на полезни вещества, подхранващи мускулите, стимулира лимфната система да отделя вредните вещества и освобождава душата от безпокойства, страх, притеснение и други негативни чувства. 50 мин. /90 лв.

 

ШИАЦУ ТЕРАПИЯ ШИпръст, “АЦУ” – натиск. Шиацу е една от най-древните японски точкови терапии, влияеща успокояващо върху централната и периферна нервна система и балансираща човешкия дух. 60 мин. / 109 лв.

 

ТРАДИЦИОНЕН БАЛИЙСКИ МАСАЖ – Прави се сьс специално индонезийско масло примесено с есенции от грозде, роза, жасмин и иланг-иланг. Препорьчва се за снемане на стреса, за релаксиране на мускулатурата и за повдигане на духа  60 мин./ 100 лв.

 

ТРАДИЦИОНЕН ФИЛИПИНСКИ МАСАЖ - 60 мин. / 100 лв.

/комбинация от класически масаж и шиацу/

 

СПЕЦИАЛЕН „ХИЛОТ” МАСАЖ 60 мин. / 139 лв.

/комбинация от шиацу, дълбоко-тъканен и тайландски масаж/ 

 

ТРАДИЦИОНЕН ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ 60 мин. / 115 лв.


Начало /  / Изкуството на релакса