Приключения на открито
  1. Скално приключение на Екопътека Невястата

Целодневното ни приключение на 7 км от к.к. Пампорово, включващо катерене по изкуствена стена, с максимална височина 10,50 метра. Ще преминем през въжена градина, спускане по малък алпийски тролей. Продължаваме с пешеходен преход до Скала Невястата. На място ще изкатерим Виа Ферата и спускане по

100 метровия тролей.

до 50 участника - 32 лв/участник

до 100 участника - 30 лв/участник

над 100 участника - 28 лв/участник

  1. Алпиниада

Целодневно кулинарно приключение. Провежда се на Екопътека Невястата. Чрез преминаване на през изградените съоръжения, участниците трябва да съберат хранителни продукти за приготвянето на своя обяд/бургери/. Обядът се осъществява на ръба на скала с височина 350м и главозамайваща панорама.

Предложената цена е с включени хранителни продукти - питка, телешки бургер, кашкавал, пушено сирене, домат, краставица, айсберг, пресен пипер, маслини, люти чушки, лук, сосове, вода 500 мл и газирана напитка или бира. Включен е необходимият инвентар за приготвяне.

до 50 участника - 56 лв/участник

до 100 участника - 52 лв/участник

над 100 участника - 50 лв/участник

  1. Построяване на рекламна беседка

Мероприятието ще се проведе в околностите на Връх Снежанка. Беседката ще бъде изградена по изготвен и съгласуван проект. Ще бъдат осигурени на място необходимите материали за построяването и, а именно импрегниран дървен материал, крепежни елементи, покривно покритие и предварително подготвени бетонови фундаменти. Осигурени са координатори/дърводелци/ в помощ на групата участници. На готовата беседка се монтира табела с лого или друго избрано от Вас, по предварително одобрен проект.Възможност за организиране на изнесен обяд на място.

Максимум участници 50 човека.

Цена: 4160 лв

  1. Приключенски парк Орфей

Участниците се разделят на отбори по Ваш избор. Приключенският парк се състои от 14 наземни елемента и алпийски тролей и футболно игрище тип "джага". Съревнованието се провежда по предварително определен регламент, правилата ще изясним на място. В трасето има пунктове за зареждане на добро настроение. Мероприятието се провежда с инструктори, водещ и музикално озвучаване.

до 100 участника - 15 лв/участник

над 100 участника - 10 лв/участник

  1. Намери съкровището

Игра със състезателен характер. Провежда се в пресечена местност с предварително подготвени маршрути. Групата се разделя на отбори, чиято цел е чрез преминаване на препядствия, решаване на логически задачи и леки физически изпитания да достигнат до Съкровището.Играта развива логическото мислене и учи на работа в екип и взимането на общи решения.Възможност за организиране на изнесен обяд намясто.

до 50 участника - 30 лв/участник

до 100 участника 27 лв/участник

над 100 участника - 25 лв/участник

  1. Бургериада

Игра с кулинарен характер. Провежда се в пресечена местност с предварително подготвени маршрути. Групата се разделя на отбори, чиято цел е с помощта на карти да открият скритите хранителни продукти за приготвянето на своя обяд/бургери/.

Предложената цена е с включени хранителни продукти - питка, телешки бургер, кашкавал, пушено сирене, домат, краставица, айсберг, пресен пипер, маслини, люти чушки, лук, сосове, вода 500 мл и газирана напитка или бира. Включен е необходимият инвентар за приготвяне.

до 50 участника - 48 лв/участник

до 100 участника - 46 лв/участник

над 100 участника - 44 лв/участник

  1. Уорк шоп "Тъкачество"

На предварително подготвени "станове", ще имате възможност да излеете въображението си и сами да изтъчете черга с мотиви по Ваш избор. Възможност да се проведе под формата на конкурс или друго съревнование.

до 30 участника - 25 лв/участник

до 50 участника - 22 лв/участник

 

  1. Уорк шоп "Къщички за птици"

Сглобяване на къщичка за птици от предварително подготвени елементи и необходимия набор от инструменти и материали. След сглобяването на къщичката оставаме всичко на Вашето въображение за декорацията. Къщичките могат бъдат монтирани по дърветата в района.

до 30 участника - 25 лв/участник

до 50 участника - 22 лв/участник

  1. Родопски мохабети

Организиране на забавни дневни и вечерни мероприятия с изхранване сред природата. Информация и оферта след направено запитване.

Мероприятията могат да се развиват и комбинират според Вашите изисквания.

Предложените цени са без включен ДДС.  и актуални към м. Май 2019 г.

 

 

 

 


Начало /  / Приключения на открито